Fler utflykter -Denna gång till Vänern

Ekshärads Fastighetsägareförening gjorde en trevlig resa till Hammarö/Skoghall/Karlstad. Vi började med Mörudden utanför Skoghall , där vi åt litet mat – en del åt massäck, andra köpte sig något. Sen åkte vi till Lillängshamnens Fiskrökeri i Skoghall, där vi först blev bjudna på en liten smakbit av varmrökt lax med hjortronsås och sen fick vi handla — vi fick också med oss frigolitlådor med is, som vi fick förvara fisken i tills vi kom hem. All heder och beundran för fiskrökeriet och deras personal – toppen!!!

Eftersom dagen gick i Vänerns tecken så avslutades dagen med en jubileumsresa på Vänern i Karlstads skärgård. Det är 150 år sedan hamnen byggdes och Robert berättade om hur utvecklingen skett i och omkring hamnen i Karlstad.

Det bästa av allt var dock VÄDRET — strålande sol och lagom varmt —Tack för det alla vädergubbar/gummor som höll undan regnet så vi fick denna vackra dag.

Varmt å gôtt utanför restaurangen på Mörudden – bra mat också!

Utsikten var det heller inget fel på…

En Fransson-pôjk berättade om fiskrökeriet och sen fick vi provsmaka — jättegott!


Ulla-Britt kunde inte bestämma sig för vilken båt hon ville ha..

Så det får väl bli en annan dag…

Ett förväntansfullt gäng som snart drar ut på Vänern med m/s Vestvåg

Fler som väntar…

Börje hade fullt sjå med att filma

Men snart är det dags att hoppa på..

Här berättar Robert historien om hur Karlstad fick sin hamn

Göran slapp köra bussen denna dag och fick njuta av att vara passagerare för en gångs skull

Gertrud inramad av handtagen i sin fina Rhodos-väska

Efter att ha sett Christer Sjögrens Blue Hawaii, fick vi återvända till Ekshärad och våra egna små Blue Hawaiin litet varstans i bygden och förhoppningsvis har vi kvar våra stugor även nästa år, så vi kan göra en ny resa.

Tack så länge /hälsningar från Inger.