september 2011

ICA-Indianens 20-årsjubileum

Hurra för ICA-Indianen och ICA-Janne!

Tack för att denna affär finns! Snart har ni hand om allt i X-här och öppet är det till 21.00 – vilken service! Tur att någon vill vara bank, när bankerna sviker, tur att ni vill vara post, när posten sviker och apotek blir ni mer och mer och snart …… ja turisterna tar ni ju mer eller mindre hand om redan.

Tack för att vi får ha en chark och tack Janne för att Du har riktig KLASS på allt – det lönar sig i längden — och som Du själv sa ”Det måste man ha för att klara konkurrensen”

Bra jobbat allihop! Och tack för en underbar köttfärslimpa fredagen den 23 september.Tack Janne för en fin jubileumsfest och lycka till även i fortsättningen.

Ost-och vinprovning 7/9 2011

Hela dagen har det regnat och varit grått och helt plötsligt så skiner solen när vi kommer till vår plats i skogen —- visst är det fantastiskt — och nu börjar våra övningar.
Först ost- och vinprovning, sen trattkantarellsoppa och sångövningar— allt avslutas med kaffe och kaka.

Litet jobb måste man ha först, därför skulle 8 ostar provas, först utan dryck, sen med dryck — och allt skall sammanställas så småningom i ett resultat — kommer senare på bloggen. Planering också för höstens sångövningar, men först skall några fylla år — undrar just vilka det var 😯 ???


Innan start…

Ost och dryck på plats..

Delar av Hjärtslaget på ingång…

Plockeli plock — 8 ostar skall med…

Inte så tokigt ändå, av minerna att döma

Tuggeli tugg — smaken måste fram — hur smakar det egentligen?

Mysigt!!!

En härlig kväll!

Och bäst av allt är ändå musiken — att få sjunga är fantastiskt och nyttigt dessutom….