maj 2011

Lysvik

Söndagen den 8 maj sjöng Hjärtslaget i Lysvik, men innan dess var alla
på Sjögården för ”uppsjungning”. Det var strålande sol och varmt så
vi satte oss på balkongen för denna övning . Vi började med
litet fika så att vi skulle klara dagens strapatser med sång och uppträdande för Hemslöjdarna, som hade samlats i Lysvik.

Vi kom i god tid och kollade in både Hembygdsgården och Berga Gård, som ligger nära varandra, och med en fantastisk utsikt över Fryken –
En sån underbar dag!!

Några bilder från den soliga majdagen 8 maj, då Hjärslaget i princip också hade säsongsavslutning. Vi har haft 11 träffar och uppträtt ett antal gånger under våren, så vi kände oss glada och nöjda att få göra avslutningen i Lysvik.

Sjung och le — sommaren är här — Glad Sommar önskar Hjärtslaget och tack alla ni som vi fått sjunga för och som sjungit med oss. TACK!!

Valborg

En alldeles otroligt kväll – Vacker, men kylig, med vårsång, tal, brasor och fyrverkerier!

Vid Ekshärads Hembygdsgård höll Stefan Åhl talet till våren, som blev ett tal till naturen och en uppmaning till bygden att ta hand om varandra och hjälpa varandra. Ensam är inte stark!

Kyrkokören sjöng så vackert, och alla stämde upp i Värmlandsvisan och vi kände alla att Värmland är såå skönt, och finast är det naturligtvis i Ekshärad, förstås!

Ett besök gjordes också i Edebäck, där Edebäckskören sjöng så att vårkänslorna vaknade – helt fantastiskt!

Häftiga brasor hade man fixat också både i Ekshärad och Edebäck, och därtill fyrverkerier i Ekshärad —- nu måste våren vara här!!
Ett fyrfaldigt leve för våren: Hurra, hurra, hurra, hurra!!

Kolla gärna Värmlandsbygden/Länstidningen torsdag den 5 maj 2011, sista sidan.

Trevlig vår och sommar!!!
Visst är det trevligt att träffas och dä ska va gôtt å leva eller hur Karl-Johan?!